Cikjai Blog

Agen Tasneem Gurun, Kedah

Puan Najwa (013-2545644)

 

Assalamualaikum..Nama saya Najwa Hanim bt Kassim..Berumur 31 tahun. Menetap di Gurun Kedah. Saya adalah pengurus rumah syurga saya.

Saya adalah agen Tasneem Naturel Daerah Gurun,Guar Chempedak, Jitra dan kawasan sekitarnya.

Terjebak dengan Tasneem apabila anak lelaki saya berumur 3 tahun plus anak kembar saya yang berusia 2 tahun 7 bulan masih susah untuk tidur,tantrum tiada kesudahan,berjaga sehingga 4@5 pagi,tidur sekejap-sekejap,setiap 1 jam bangun menyusu,susah untuk wean off, alergik dengan susu lembu,tak boleh berenggang..huhu
Tak sanggup nak ingat kembali sehingga saya mengalami stress yang teruk. asyik nak marah, kepenatan melampau dan selalu menangis.

Terdetik untuk mencuba apabila leader sy merangkap coursemate usm dulu posting tentang calm time dan sleep time. Macam ternampak sinar baru sebabnye dah habis cara berikhtiar. menitik air mata berbaldi-baldi sebab nak balm tu jugak. Akhirnya husband mengalah belikan jugak..

Husband dah penat menjawab bila sy asyik bertany parcel dah sampai belum kat opis..haha. Betul la bak pepatah menunggu itu satu penyeksaan. Once dah receive MasyaALLAH happy tak terkata..terus sapu ke anak..sekali papa nye kena sapu jugak dengan niat hanya padaMu Ya ALLAH aku meletakkan sepenuh kebergantungan ,moga balm ni mampu membantu anak-anak mendapatkan tidur yang lena supaya mereka dapat membesar dengan sihat emosi dan rohani..

Magical happend after 3 hari penggunaan. anak-anak lebih terurus tidurnya,lebih tenang dan tenteram..aktiviti berjaga malam makin berkurang,bangun menyusu malam-malam pun kurang..bangun pagi ceria je. Alhamdulillah stress sy pun makin terurus..

Balik Kampung semua terkejut bila kembar boleh tidur lena sampai pagi.si abang dh tenang..
Aturan ALLAH S.W.T cukup indah bilamana semua makcik-makcik dan sepupu nak order balm yg sama sampai 18 botol balm.Terus leader cakap sign up jadi agen la. Jimat Banyak!

Setelah setahun berTasneem,semua masalah tidur hilang sekelip mata apabila konsisten.selain calm dan sleep time cfrub,trub,skeenz tetap jadi pilihan anak-anak.Dah pandai sapu sendiri.Happy makšŸ¤—Anak saudara serta anak jiran pun serasi dengan Tasneem..

Tak payah susah-susah nak menabung tuk beli essential oil..
beli Tasneem aje..lebih dari 7 jenis essential oils ada dalam setiap balm..mana nak cari balm yang mewah gini dengan harga murah.Packaging pun lawa..Calit-calit aje..yang penting tahan lama serta tiada bahan kimia berbahaya.Semula jadi 100%..Dengan Tasneem sy mampu menjana pendapatan tambahan secara tidak lansung kerana permintaan yang tinggi dari kalangan ibu-ibu..seronok nye rasa apabila kita dapat membantu ibu yang lain mengurus anak mereka dengan lebih baik.

Sekiranya ibu -ibu ingin menjana pendapatan tiada had dengan Tasneem Naturel atau ingin mendapatkan balm dan konsultasi sy secara percuma mengenai balm Tasneem boleh menghubungi saya di

www.wasap.my/0132645644/balmTNblog
https://www.facebook.com/tasneemnaturelgurun

Facebook0
Instagram
SOCIALICON
SOCIALICON
Follow by Email
YouTube

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
0
Your Cart