Agen Tasneem Johor Baharu

Puan Aini 013-4864965)

Assalamualaikum dan Salam perkenalan

Nama diberi Nurul Aini Mohamed Isa berasal dari Perak dan sekarang bermastautin di bumi Johor hampir 9 tahun. Bekerjaya sebagai seorang pendidik. Saya telah dikurniakan 3 orang cahayamata iaitu 2 lelaki n seorang perempuan.

Berkecimpung dalam dunia bisnes Tasneem bulan 7 tahun 2017 hampir setahun setengah .

Bagaimana boleh terjun ke dalam dunia bisnes sebab dah ada kerjaya sendiri?

Ianya bermula dengan menjadi pengguna balm cfrub apabila anak no 2 sering alami bersin di waktu pagi. Melihat keadaanya yang tidak berkurang walau dah makan ubat selesema saya lantas mencari ikhtiar lain .

Balm Tasneem ni diperkenalkan oleh adik ipar saya iaitu Cik Jai iaitu Leader Cik Jai Empire. Pada permulaanya membeli untuk kegunaan anak n family sahaja. Setelah mendapat keberkesanan pada anak lantas saya berkongsi manfaat kepada rakan-rakan yang lain.

Ternyata tasneem melekat di hati saya setelah mendapat perubahan ketara pada anak. Walau die sering bersin alhamdulillah masih sihat, tidur lena ini dah membuatkan saya jatuh cinta dengan Tasneem.

Apabila Skenz balm diperkenalkan saya sangat gembira n berpuashati kerana saya boleh mengelakkan penggunaan krim steroid. 3 orang cahayamata saya menghidapi exzema sejak lahir. Penjagaan anak exzema sangat² mencabar apabila kulit mudah gatal² dan tidak boleh berada dalam cuaca panas .Ini boleh menyebabkan kulit jadi merah dan jika tidak diubati segera kuman akan merebak n sukar untuk sembuh.

Sebelum ini hampir beratus wang melayang hanya untuk menyembuhkan exzema.Kesabaran yang tinggi kerana exzema tidak mudah untuk sembuh kerana ianya mengambil masa bertahun² untuk sembuh sepenuhnya.

Alhamdulillah Skenz balm mampu untuk membuatkan anak saya kembali cergas bermain walau dalam cuaca panas.

Keistimewaan Tasneem ini berasaskan essential oil(eo) iaitu bahan semulajadi. Ianya terkandung dengan lebih 7 essential oil dalam bentuk balm n sangat sesuai digunakan seawal kelahiran bayi. Bauan balm yang sangat wangi membuatkan bayi sangat selesa.

Dalam Tasneem saya dibimbing oleh leader yang hebat dari segi marketing n strategi , spiritual n rohani. Zaman canggih penggunaan dunia maya merapatkan keakraban antara agen n leader mahupun Founder walau di mana jua berada.

Jom sertai bersama saya menyebarkan manfaat Tasneem agar kehidupan lebih ceria dinikmati bersama. Siapa yang berusaha oasti berjaya. Tiada jalan singkat untuk berjaya tetapi pasti ada laluan mengecapi kejayaan.

Nurul Aini @ Cik Ain
Senior Agen

Facebook0
Instagram
SOCIALICON
SOCIALICON
Follow by Email
YouTube
SOCIALICON

Author: Cikjai

Assalamualaikum. Cikjai here. Suri rumah separuh masa. Separuh masa lagi Exec Leader Tasneem Naturel, balm bayi terbaik untuk anak tuan puan. Saya tinggal di Taiping bersama suami dan tiga orang anak. Di blog ini, saya banyak berkongsi tentang tips penjagaan bayi dan anak-anak. Sebarang cadangan dan perkongsian pengalaman bolehlah diemailkan kepada zainurulazwazakaria@gmail.com serta saya boleh dihubungi terus pada talian 0172562030 sama ada melalui sms, whatapp atau telegram. Salam perkenalan =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
0
Your Cart
Open chat