Agen Tasneem Kulai, Johor

Puan Sairah (012-5657214)

Assalamualaikum
Nama diberi sairah ismail seorang suri rumah dan mempunyai 3 orang putri iaitu nuha sumayyah 5 tahun nur mashitah 4 tahun dan ainul mardiah 6 bulan. Suami saya pula bekerja sepenuh masa. Jadi masa saya mengurus anak2 terlalu panjang.

Bermula dengan nuha sumayyah saya diperkenal dengan Tasneem naturel balm oleh Zainurul azwa (Leader cikjai empire) yang mana saya membeli sleep balm dan calm time. Pada masa yang sama niat untuk membantu zai mencari rezeki. Bermula saya menggunakan balm ni saya sudah jatuh hati dengan bauannya.

Lama juga nak menghabiskan tasneem balm ni. Kebetulan saya up gambar nuha tengah ambil neb sekali lagi kawan saya syorkan cf rub dan mengajak saya jadi dropship. Saya tak fikir panjang terus membeli dan menjadi ajen. Permulaan saya promote pada keluarga saya. Keluarga besar saya juga membeli beberapa balm dan memberi positif penggunaan untuk anak anak mereka.

Selain keluarga saya dapat pelanggan yang setia setiap bulan membeli untuk anaknya kerana serasi dan berbaloi untuk anaknya.
Keseluruhannya saya lebih kuat dalam Tasneem rangers kerana saya salah satu pengguna untuk 3 anak kecil saya. Setiap kali kecemasan Tasneem balm adalah sebagai kit kecemasan saya dan samgat membantu saya urus anak anak.

Dalam ke lima balm Cf rub T rub dan Skeenz sentiasa ada dalam kit kecemasan kerana manfaatnya sangat2 membantu. Sebagai ibu bapa yang mempunyai anak kecil yang semakin membesar saya cadangkan anda mengguna Tasneem naturel balm kerana manfaat serta penggunaan yang jimat.

Saya juga berharap anak2 kalian serasi dengan Tasneem balm dan menyayangi Tasneem balm seperti apa yang saya rasa. Dalam Tasneem empire by cikjai kami mempunyai group yang sangat bermanfaat dan berkongsi segala kebaikan kerohanian dalam group tersebut. Saya berharap saya berjaya dan mempunyai anak anak bawah saya dan semakin ramai pelanggan yang baik.

Sairah ismail@ira jedison
Effective Ejen (wasap.my/60125657214/BalmBlog)

Facebook0
Instagram
SOCIALICON
SOCIALICON
Follow by Email
YouTube
SOCIALICON

Author: Cikjai

Assalamualaikum. Cikjai here. Suri rumah separuh masa. Separuh masa lagi Exec Leader Tasneem Naturel, balm bayi terbaik untuk anak tuan puan. Saya tinggal di Taiping bersama suami dan tiga orang anak. Di blog ini, saya banyak berkongsi tentang tips penjagaan bayi dan anak-anak. Sebarang cadangan dan perkongsian pengalaman bolehlah diemailkan kepada zainurulazwazakaria@gmail.com serta saya boleh dihubungi terus pada talian 0172562030 sama ada melalui sms, whatapp atau telegram. Salam perkenalan =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
0
Your Cart
Open chat