Cikjai Blog

Agen Tasneem Sandakan, Sabah

Puan Saidah (019-5960387)

Assalamualaikum sahabat semua.

Bagi yang belum mengenali , nama diberi Saidah Nafisah @ mama naseh. Berumur 29tahun , sudah berkahwin serta ibu kepada 3 orang cahayamata (sorg laki dua perempuan). Asal Perak dan sekarang menetap di borneo.

Saya sekarang sebagai seorang guru, pengurus surirumah tangga dan hampir 3 tahun berjinak – jinak menceburi bidang bisness online. Alhamdulillah secara rasminya saya menjadi agen sah Tasneem Naturel sejak hujung tahun 2017.

Pada awalnya mula terjebak dengan Tasneem ni saya menang give away. Pada masa tu kakak senior @ leader (cikjai) minta pilih salah satu balm. Disebabkan masalah utama anak – anak saya masa tu ialah susah tidur siang jadi saya memilih #sleeptimebalm. Alhamdulillah memang ada perubahan.

Bila rutin tdur anak – anak semakin stabil serta kesihatan bertambah baik terasa untuk berkongsi manfaat produk Tasneem kepada kenalan dan saudara mara terdekat . Sejak dari itu saya bertekad untuk menjadi sebahagian family Tasneem Naturel. Tak sangka memberi pulangan yang lumayan.

Rupa – rupanya bila bersama menyertai family Tasneem banyak sangat ilmu baru berkaitan bisnes online yang saya dapat. Sebelum ni pernah juga bisnes tapi tiada guide main ikut dan je orang utara cakap. Dalam Tasneem kita ada leader yang akan guide dari A to Z . Tak la terkapai – kapai dan yang paling best dapat coaching dari founder sendiri.

Istimewanya produk Tasneem ni seperti mana ketahui , segala bahan yang digunakan adalah organik. Tanpa campuran bahan kimia iaitu terdiri daripada minyak pati tumbuhan dan buah – buahan yang berkualiti tinggi .

Produk Tasneem Naturel selain 5 jenis balm ada pelbagai lagi produk yang telah dipasarkan seperti bodywash, roll on dan hand sanitizer. Tidak lama lagi bakal keluar set spa baby. Best kan !!

Ada kawan² yang berminat untuk sertai saya join #TNrangers ? Dapat jana pendapatan lumayan dengan kadar untung runcit serta komisen yang tinggi dari Hq . Slip bonus pun ada tau. Jangan malu jangan segan pm saya untuk penerangan lebih detail.

Mrs Saidah @ mama naseh,
Senior Agen
Id 000819. COD di sekitar Beluran & Sandakan Sabah

Facebook0
Instagram
SOCIALICON
SOCIALICON
Follow by Email
YouTube

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
0
Your Cart