Cikjai Blog

Agen Tasneem Sg. Siput, Perak

Puan Asikin (018-5723792)

Assalamualaikum sahabat seperjuangan,sahabat lama dan baru. Buat sahabat baru, mari kita berkenalan dengan lebih dekat.

Nama diberi Nor Ashikin Binti Mohamad Alli. Memasuki usia 31 tahun, sudah berkahwin dan kini menetap di Sg Siput,Perak. Alhamdulillah, sudah dikurniakan dgn 2 hero kecil, Luth Danial dan Luth Arrian. Kini menjadi suri rumah tangga sepenuh masa dan mula berjinak2 dengan bisnes online.

Mula berkecimpung dalam arena bisnes online tidak lama dahulu. Masih baru,masih ‘fresh’ dan memerlukan tunjuk ajar. Setelah hampir 6 bulan menggunakan balm Tasneem Naturel (TN), sekitar Oktober 2018, sy membuat keputusan untuk turut serta menjadi sebahagian dr team TN selepas merasai keberkesanan produknya.

Seperti kebanyakan sahabat di dalam team, sy juga pengguna tegar balm Tasneem Naturel sejak anak kedua,Luth Arrian berumur sebulan dan masih dalam pantang. Mula menggunakan balm cfrub ketika anak mengalami selsema yg agak berpanjangan. Macam2 dah petua di amalkan waktu tu, termasuklah letakkan kunyit kt dahi dan hidung anak. Smpai kuning dahi anak mama,tp masalahnya belum juga selesai. Akhirnya ade rezeki bertemu dengan pujaan hati ibu2, cfrub ini. Alhamdulillah,leganya hati mama bila selsema dan batuk makin reda dan hilang.

Kemudian,setelah menyertai TN, barulah sy mula menggunakan semua 5 produknye kepada anak. Bersyukur sgt sebab mmg menjadi dan serasi dengan anak2.

Balm Tasneem Naturel ni mmg terlalu banyak manfaatnya. Mudah digunakan,hanya calit dan sapu. Berasaskan bahan semulajadi, tidak melekit,tidak panas dan tidak menggunakan bahan kimia merbahaya. Kalau nak diceritakan satu persatu, nampak gayanye kena buat entry baru. Paling senang, sy gelarkan balm ni sebagai balm magic! How magic is magic? Jom lah try! Baru tahu kann.

Alhamdulillah,pencapaian tertinggi setakat ini adalah menjadi effective agent. Inshaa Allah, moga dapat berkembang maju lagi dalam bisnes ni.

Jika ada sahabat2 yang nak mencuba balm tasneem naturel yang super best ni @ nak menjadi sebahagian dari TN dan sama2 menjana pendapatan dari rumah, jom wasap mama luth di www.wasap.my/60185723792/BalmBlog

Facebook0
Instagram
SOCIALICON
SOCIALICON
Follow by Email
YouTube

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
0
Your Cart