Cikjai Blog

Agen Tasneem Shah Alam, Selangor

Puan Dalilah (012-6722276)

Assalamualaikum

Kepada yang masih belum mengenali, saya Nur Dalilah Mokhtar. Berusia 31 tahun dan menetap di Shah Alam. Kini saya menjalani latihan dalam kamar (chambering) di sebuah firma guaman syariah, Mohd Redzuan Ramli & Associates. Alhamdulillah, kini telah mempunyai dua orang cahaya mata.

Saya bermula dengan Tasneem Naturel apabila anak sulung saya, Syifa kerap mengalami batuk dan selesema. Hati ibu mana yang sanggup melihat ketidakselesaan anak susah bernafas ketika tidur akibat batuk dan selesema. malah kerap juga muntah apabila batuk. Pada masa yang sama, saya juga risau dengan penggunaan ubat pada Syifa yang masih di bawah dua tahun.ketika itu.

Justeru, saya mencari alternatif rawatan lain yang lebih menggunakan bahan-bahan semulajadi. Alhamdulillah, bertemu dengan Tasneem Naturel pada November 2017. Melalui sahabat saya Zainurul Azwa, saya terus mendapatkan satu set balm –sebab dapat jimat banyak ambil pakej satu set-dan terus menggunakan CF Rub untuk mengatasi masalah batuk dan selesema Syifa.

Setiap kali selepas mandi saya sentiasa sapukan pada Syifa. Alhamdulillah dalam masa seminggu Nampak kesan positif. Batuknya beransur kurang. Saya rasa gembira sangat pada masa itu kerana Syifa serasi dengan CF Rub.

Saya terus jatuh cinta dengan produk dan akhirnya mengambil keputusan menjadi agen Tasneem Naturel yang sah.

Kini saya sudah ada ikatan yang sah dengan Tasneem Naturel la kiranya. Haha. Berada dalam keluarga besar Tasneem Naturel merupakan perkara yang tidak pernah saya duga kerana pada awalnya hanya ingin mencuba produk tetapi terdorong untuk berkongsi manfaat dengan orang lain dan diri sendiri sebagai pengguna pun rasa best, membuatkan saya tidak ragu-ragu untuk membuat keputusan demikian.

Saya betul-betul fall in love dengan Tasneem Naturel. Sekarang saya di dalam team yang sentiasa menyokong dan membantu antara satu sama lain. Di sinilah kami semua berkongsi ilmu. Dalam team semua dah ada tinggal buat dengan tak je.

Kepada yang ingin mencuba Tasneem Naturel boleh berhubung dengan saya melalui WhatsApp lah mudah. Insya-Allah, saya sedia membantu. Malah kalau ada yang berminat nak join team kami pun sangatlah dialu-alukan.

Jom berTasneem Naturel!

Facebook : Nur Dalilah Mokhtar
https://www.facebook.com/nurdalilah.mokhtar
WhatsApp : 012-6722276
www.wasap.my/60126722276

Facebook0
Instagram
SOCIALICON
SOCIALICON
Follow by Email
YouTube

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
0
Your Cart