Cikjai Blog

Agen Tasneem Ulu Tiram, Johor

Puan izzati Basar (013-3322141)

Assalamualaikum & Salam perkenalan.

Untuk yang belum mengenali, nama diberi Nor Izzati bt Mahamad Basar. Berasal dari Bagan Datok,Perak dan kini hampir 6 tahun menetap di Ulu Tiram,JDT. Merupakan seorang guru sekolah rendah,seorang isteri & ibu kepada 2 orang anak solehah.insyaallah😊

Bermula sebagai pengguna balm tasneem pada penghujung tahun 2016 ketika berpantang anak kedua dimana baby susah sangat nak tidur dan sering meragam.stressnye Allah je yang Tau. Masih dalam tempoh berpantang,berjauhan dengan suami,anak pulak asyik meragam.

Alhamdulillah Allah nampakkan saya dengan satu post di FB pasal balm Tasneem Naturel oleh seorang kawan lama iaitu Zainurulazwa yg juga leader sy sekarang. Kebetulan pada Masa yang sama anak sulung tengah selsema. Risau berjangkit dekat si adik,saya decide untuk Cuba sleep time & cough flu balm (cf rub kini). Alhamdulillah nampak perubahan positif.Bermula la jatuh cinta dengan produk tasneem ni.

Bila si adik dah start maian solid food, waktu umur 6 bulan,satu lagi masalah timbul.kali Ni sembelit pulak.dah macam penyakit keturunan pulak sebab si kakak pon dulu sembelit.Jadi, try pulak beli tummy time ( t rub kini).wow, memang best.

Bukan je dibuat dari bahan2 natural,selamat,tak panas, tekstur balm Tak melekit, & banyak lagi kelebihan kalau nak cerita.

Penglibatan dalam bisnes online pulak masuk tahun kedua.join family tasneem awal/pertengahan 2017 sebagai agen. Keputusan dibuat setelah jatuh cinta dengan produknye yang best.bende best kene share dekat orang lain supaya yang lain pon dapat rasa kebaikannye.

Dalam bisnes ade Naik ade turun.tp yang best dalam tasneem Ni sebab ade guide dari leader, bahan2 marketing semua disediakan.yang penting diri sendiri.pencapaian paling tinggi pernah dapat dalam tasneem Ni ialah level leader (#taksangka😁).

Jadi kalau ade rakan2 yang berminat nak join family tasneem boleh Kita sembang2.

With love
Mama izzah
TNUlutiram
Id 000998

Facebook0
Instagram
SOCIALICON
SOCIALICON
Follow by Email
YouTube

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
0
Your Cart