Adakah anda seorang..

SURI RUMAH

Yang ingin mendapatkan pendapatan sendiri?

WANITA BEKERJAYA

Tapi perlukan pendapatan kedua?

PELAJAR

Yang mencari duit poket?

KELAINAN UPAYA

Nak berniaga online?

Anda benar-benar nak ubah hidup & ekonomi keluarga?

PELUANG ANDA MENJANA PENDAPATAN BERSAMA TASNEEM NATUREL TERBUKA SEKARANG!

SYARAT:

Punya handphone sendiri

Ada internet

Ada akaun bank

Rajin

Dengar cakap leader

Hati kental, tak putus asa!

Y A K I N L A H !

Anda orang yang kami cari, yang akan kami bimbing menjadi JUTAWAN Tasneem. Boleh bermula sebagai dropship tanpa modal.Tiada apa-apa yuran dikenakan. Hanya perlu promote, cari customer, postage saya uruskan. Untung awak ambil siap-siap.

Bagaimana saya mulakan perniagaan bersama

Hai, Assalamualaikum.

Saya Zainurul azwa aka Cikjai, Master Leader Tasneem Naturel. Founder kepada team Cikjai Empire yang kini telah mencecah 1688 orang reseller.

Saya hanya lah seorang suri rumah sewaktu saya mula menjadi agen Tasneem. Asbab jatuh cinta dengan Balm Tasneem yang sangat-sangat membantu saya uruskan 2 anak yang masih kecil waktu itu, yang mana mereka sejenis kuat meragam dan susah tidur buatkan saya suka bercerita dengan kawan-kawan dan keluarga.

Tak sedar, dalam bulan pertama saya berjaya jual lebih 30 biji balm. Bulan kedua saya berjaya naik stokis dengan jumlah jualan lebih 100 balm. Apa petanda yang saya dapat waktu itu? Maksudnya barang ni betul-betul boleh jual. Orang terpaksa beli sebab nak selesaikan masalah anak dia. Ibu ayah tak kan berkira beri yang terbaik untuk si manja.

Sejak dari itu, saya sedikit demi sedikit membina empayar bisnes bersama #CJE Family yang kini sudah menjadi seperti kerjaya. Saya berjaya menjana pendapatan stabil setiap bulan bersama Tasneem . (CJE adalah singkatan kepada Cikjai Empire)

Kini, Alhamdulillah, dengan reseller 1688 orang ini, kami berjaya membuat jualan sebanyak RM 839 000 pada tahun 2020. Seramai 24 orang Leader berpendapatan 3 & 4 angka telah dilahirkan oleh team kami. 

KINI, LEBIH 1688 AHLI BERSAMA CJE FAMILY

Sudah tentu, anda juga boleh menjadi seperti kami. Asalkan anda punya tujuan dan matlamat yang jelas untuk berniaga. Serius dan bukan main-main.

Banyak produk lain di pasaran,

kenapa perlu pilih Tasneem Naturel?

                    

 

Kenapa pelanggan terpaksa beli? Kerana Tasneem menyediakan produk penjagaan bayi dan kanak-kanak yang menjadi keperluan dan menjadi gaya hidup masa kini. Ibu ayah cemas bila anak sakit, demam, kembung dan sebagai nya. Tambahan musim PKP kit tasneem sangat-sangat mudah dijual kerana banyak mudahkan ibu ayah yang perlu bekerja dari rumah.

Standard keuntungan menjadi dropship untuk anda dapat protfit RM 5 per item. Tapi tidak semua produk dapat menawarkan begitu terutama produk makanan. 

Keuntungan produk makanan biasanya memberikan untung RM1/Rm2 sahaja per item. 

Tetapi di Tasneem, hanya dengan menjadi dropship sahaja anda boleh buat duit banyak. Belum lagi bila anda berjaya naik rank!

Margin keuntungan semakin bertambah dengan kadar kejayaan naik rank. 

Semakin tinggi rank anda capai, semakin tinggi margin keuntungan boleh anda lock.

Margin sehingga 50% tau untuk agen!

   

Menjadi agen produk lebih mudah pada zaman kini ddengan berniaga online. Berniaga dari rumah tanpa perlu buka kedai. Tak perlu pening hal production dan kos operasi yang lain. Hanya perlu fokus kepada marketing dan pos barang customer sahaja.

 

Jenama Tasneem makin dikenali. Marketing dari pihak HQ sangat-sangat membantu agen-agen buat jualan. Tasneem dah banyak kali masuk TV, Radio, Billboard dan pelbagai gerak kerja marketing yang tak pernah stop.

HQ Tasneem sangat-sangat komited dalam pembangunan agen. Pelbagai program disusun, bermacam-macam kelas diadakan tidak kira secara online mahupun offline. Once anda menyertai Tasneem Naturel, sudah menjadi tanggungjawab kami untuk pastikan anda mendapat sesuatu yang bernilai dalam kehidupan. 

 

Tidak perlu risau tentang bahan promosi seperti poster, video, testimoni. Segala bahan promosi dengan design tip top! Telah tersedia untuk anda secara PERCUMA! Pelbagai bank poster, testimoni juga copywirting turut tersedia. 

Amat mudah berniaga online bila HQ sediakan sistem untuk semua agen membeli dan menguruskan stok secara online. Setiap agen berdaftar akan mendapat ID untuk log in sistem tersebut. Segala rekod pembelian dan data pelanggan kita boleh simpan di sistem.

Siapa tak suka kan penghargaan dan hadiah? Cikjai sendiri dah terima pelbagai reward dari HQ dan leader. Yang  terbaru Alhamdulillah Cikjai tersenarai sebagai penerima 2 tiket pakej Umrah Full Package! Sebelum ini sudah dapat reward trip travel ke Sabah 4 hari 3 malam, percutian di Grand Lexis, penginapan di Hotel Legoland, belum lagi nak kira reward berbentuk barangan lain. Best tau! 

 

Pelbagai Reward Dan Ganjaran

Tasneem Naturel HQ bukan sahaja memberikan margin keuntungan yang tinggi kepada reseller. Tetapi turut menawarkan pelbagai ganjaran mengancam jika sesiapa mencapai KPI yang ditetapkan. Cikjai sendiri sudah menerima terlalu banyak reward dari HQ. Antaranya percutian ke Sabah, penginapan di Grand Lexis, Legoland, reward emas dan barang kemas, pakej umrah, beg tangan berjanam dan banyak sangat lagi! 
Tak ke untung sangat-sangat? Untung margin tinggi, berpeluang menangi bermacam-macam reward pulak tu! 

Kini, Alhamdulillah, dengan reseller 1688 orang, kami berjaya membuat jualan RM839,010 sepanjang tahun 2020. Peningkaan 4x ganda dari tahun 2019.

Tak kisah apa pun latar belakang anda. Anda juga layak berjaya & boleh jana seberapa banyak income yang anda mahukan. Jika kita tiada rezeki untuk bekerja setaraf dengan kelayakan akdemik kita, jangan malu untuk mula berniaga. Kerana dengan berniaga sebenarnya boleh dapat lebih banyak dari kawan-kawan yang bekerja 8-5. 

Antara pencapaian Leader Tasneem Naturel

Pencapaian 2020 saya yang terbesar bila join CJE Family, saya dapat circle baru yang sangat supportive. Dulu macam saya keseorangan. Tapi dengan bimbingan Cikjai, ibarat saya mulakan buku baru. Saya mula semula urus bisnes dengan cara betul. Daftar SSM. Bukak account company. Alhamdulillah 2020 team saya, SNS Crew berjaya break new record RM 203 577


– Executive Leader Syazrina

 Kini, sudah 6 bulan saya berhenti kerja sebagai engineer dengan gaji terakhir 5000. Dan itu keputusan yang saya tak menyesal langsung. Kenapa saya boleh yakin hantar surat resign Ogos lepas? Kerana income dalam Tasneem pun dah sama dengan gaji. Dari situ saya yakin kalau buat lebih lagi, dah tentu boleh dapat income besar lagi. Tak risau lagi anak-anak tinggal lama bersama pengasuh.


– Raja suhada, Exec Leader Cikjai Empire

Saya seorang penjawat awam, saya ingat gaji saya tu dah cukup banyak. Saya tersentak bila dapat tahu Master Leader saya dalam 2 tahun lebih boleh ada simpanan hampir 40K hanya dengan duit untung Tasneem. Sedangkan saya tiap bulan nak menyimpan pun tak lepas! Sejak dari itu, saya bersungguh-sungguh buat Tasneem. Gaji hakiki ada. Pendapatan kedua dari Tasneem pun besar. Tambah dua-dua, alhamdulillah semakin baik taraf ekonomi kami sekeluarga.


– Norsolihah Zainal, Leader Cikjai Empire

Begini lah kami memperkasakan wanita perbaiki ekonomi keluarga.
Membantu para suri rumah mahupun yang mempunyai kerjaya membina pendapatan stabil bersama Tasneem hanya dari rumah. 
Ada yang dah mampu sekolahkan anak di sekolah pilihan dengan income Tasneem. Ada ramai yang dah ada modal besar puluhan ribu. Ada yang dah ada simpanan peribadi yang besar. Mampu menabung emas dan sebagai nya. Boleh keluar kereta baru.
Bayangkan kalau dulu, mereka ini nak berimpian pun tak berani. Nak jumpa kawan-kawan sekolah dulu pun malu sebab tak bekerja. Teringin nak beli skincare pun kena tunggu duit suami.
Tetapi kini, mereka ini lebih yakin akan diri sendiri. Sudah berubah dari seorang yang pesimis kepada lebih optimis dan positif.
Lebih bahagia. Lebih gembira. Lebih terisi masa. Lebih terisi tangki emosi dan jiwa.
InsyaAllah di Tasneem, selain matlamat kita untuk baiki ekonomi, kita boleh berubah jadi manusia lebih baik dan akan menjadi dir kita yang paling terbaik! 
Facebook0
Instagram
SOCIALICON
SOCIALICON
Follow by Email
YouTube
0
Your Cart
Open chat