Adakah anda seorang..

SURI RUMAH

Yang ingin mendapatkan pendapatan sendiri?

WANITA BEKERJAYA

Tapi perlu pendapatan kedua?

PELAJAR

Yang perlukan duit poket?

KELAINAN UPAYA

Nak berniaga online?

Anda benar-benar nak ubah hidup & ekonomi keluarga?

PELUANG ANDA MENJANA PENDAPATAN BERSAMA TASNEEM NATUREL TERBUKA SEKARANG!

SYARAT:

Punya handphone sendiri

Ada internet

Ada akaun bank

Rajin

Dengar cakap leader

Hati kental, tak putus asa!

Y A K I N L A H !

Anda orang yang kami cari, yang kami akan bimbing menjadi JUTAWAN Tasneem. Mula sebagai dropship tanpa modal.Tiada apa-apa yuran dikenakan. Postage saya uruskan. Untung awak punya.

Bagaimana saya mulakan perniagaan bersama

Hai, Assalamualaikum.

Saya Zainurul azwa aka Cikjai, Master Leader Tasneem Naturel. Founder kepada team Cikjai Empire yang kini telah mencecah 1000 orang reseller.

Saya hanya lah seorang suri rumah sewaktu saya mula menjadi agen Tasneem. Asbab jatuh cinta dengan Balm Tasneem yang sangat-sangat membantu saya uruskan 2 anak yang masih kecil waktu itu, yang mana mereka sejenis kuat meragam dan susah tidur buatkan saya suka bercerita dengan kawan-kawan dan keluarga.

Tak sedar, dalam bulan pertama saya berjaya jual lebih 30 biji balm. Bulan kedua saya berjaya naik stokis dengan jumlah jualan lebih 100 balm. Apa tanda yang saya dapat waktu itu? Maksudnya barang ni betul-betul boleh jual. Orang terpaksa beli sebab nak selesaikan masalah anak dia. Ibu ayah tak kan berkira beri yang terbaik untuk si manja.

Sejak dari itu, saya sedikit demi sedikit membina empayar bisnes bersama #CJE Family yang kini sudah menjadi seperti kerjaya. Saya berjaya menjana pendapatan stabil setiap bulan bersama Tasneem . (CJE adalah singkatan kepada Cikjai Empire)

Kini, Alhamdulillah, dengan reseller 1000 orang ini, kami berjaya membuat jualan lebih RM 700 000 pada tahun ini setakat November 2020. Seramai 8 orang Leader berpendapatan 4 angka telah dilahirkan oleh team kami. 

KINI, LEBIH 1000 AHLI BERSAMA CJE FAMILY

Sudah tentu, anda juga boleh menjadi seperti kami. Asalkan anda punya tujuan dan matlamat yang jelas untuk berniaga. Serius dan bukan main-main.

Banyak produk lain di pasaran,

kenapa perlu pilih Tasneem Naturel?

Kenapa pelanggan terpaksa beli? Kerana Tasneem menyediakan produk penjagaan bayi dan kanak-kanak yang menjadi keperluan dan menjadi gaya hidup masa kini. Ibu ayah cemas nia anak sakit, demam, kembung dan sebagai nya. Tambahan musim PKP kit tasneem sangat-sangat mudah dijual kerana banyak mudahkan ibu ayah yang perlu bekerja dari rumah.

Anda tak perlu buka kedai. Tak perlu modal kos operasi yang sakit kepala untuk mulakan perniagaan. Boleh daftar terus sebagai dropship tanpa modal! Tak perlu hantar anak pengasuh! Sambil uruskan rumah tangga, anda boleh mulakan perniagaan dari rumah bersama Tasneem Naturel.

Jenama Tasneem makin dikenali. Marketing dari pihak HQ sangat-sangat membantu agen-agen buat jualan. Tasneem dah banyak kali masuk TV, Radio, Billboard dan pelbagai gerak kerja marketing yang tak pernah stop.

Tidak kira anda di lokasi mana, bimbingan secara online mahupun offline sentiasa dilakukan secara berterusan. Walau anda masih baru tentang bisnes, InsyaAllah kami bantu guide anda untuk jana pendapatan 4 angka! Anda tidak akan dibiarkan terkapai-kapai. HQ dan master-master sangat komited mengadakan kelas-kelas dan program untuk grow kan agen-agen nya.

Tidak perlu risau tentang bahan promosi seperti poster, video, testimoni. Segala bahan promosi telah tersedia untuk anda secara PERCUMA! Pelbagai bank poster, testimoni juga copywirting turut tersedia. 

Amat mudah berniaga online bila HQ sediakan sistem untuk semua agen membeli dan menguruskan stok secara online. Setiap agen berdaftar akan mendapat ID untuk log in sistem tersebut. Segala rekod pembelian dan data pelanggan kita boleh simpan di sistem.

Siapa tak suka kan penghargaan dan hadiah? Cikjai sendiri dah terima pelbagai reward dari HQ dan leader. Yang  terbaru Alhamdulillah Cikjai tersenarai sebagai penerima 2 tiket pakej Umrah Full Package! Sebelum ini sudah dapat reward trip travel ke Sabah 4 hari 3 malam, percutian di Grand Lexis, penginapan di Hotel Legoland, belum lagi nak kira reward berbentuk barangan lain. Best tau! 

 

Reward - Full pakej Umrah Ziarah

Kini, Alhamdulillah, dengan reseller 1400 orang ini, kami berjaya membuat jualan RM839,010 sepanjang tahun 2020. Peningkaan 4x ganda dari tahun 2019.

Tak percaya income Leader Tasneem besar? Jom slide gambar-gambar pencapaian Leader CJE sepanjang tahun 2020

Pencapaian 2020 saya yang terbesar bila join CJE Family, saya dapat circle baru yang sangat supportive. Dulu macam saya keseorangan. Tapi dengan bimbingan Cikjai, ibarat saya mulakan buku baru. Saya mula semula urus bisnes dengan cara betul. Daftar SSM. Bukak account company. Alhamdulillah 2020 team saya, SNS Crew berjaya break new record RM 203 577


– Executive Leader Syazrina

Saya dah lama mengidam nak berhenti kerja untuk fokus pada anak dan keluarga. Tapi komitmen bulanan tinggi. Tak sangka dalam Tasneem saya boleh capai impian nak jadi suri rumah bergaji ijazah. Kini, sudah 6 bulan saya berhenti kerja sebagai engineer dengan gaji terakhir 5000. Dan itu keputusan yang saya tak menyesal langsung. Kenapa saya boleh yakin hantar surat resign Ogos lepas? Kerana income dalam Tasneem pun dah sama dengan gaji. Dari situ saya yakin kalau buat lebih lagi, dah tentu boleh dapat income besar lagi. Tak risau lagi anak-anak tinggal lama bersama pengasuh.


– Executive Leader Raja suhada

Saya seorang penjawat awam, saya ingat gaji saya tu dah cukup banyak. Saya tersentak bila dapat tahu Master Leader saya dalam 2 tahun lebih boleh ada simpanan hampir 40K hanya dengan duit untung Tasneem. Sedangkan saya tiap bulan nak menyimpan pun tak lepas! Sejak dari itu, saya bersungguh-sungguh buat Tasneem. Gaji hakiki ada. Pendapatan kedua dari Tasneem pun besar. Tambah dua-dua, alhamdulillah semakin baik taraf ekonomi kami sekeluarga.


– Norsolihah Zainal

Facebook0
Instagram
SOCIALICON
SOCIALICON
Follow by Email
YouTube
0
Your Cart
Open chat