Adakah anda seorang..

SURI RUMAH

Yang ingin mendapatkan pendapatan sendiri?

WANITA BEKERJAYA

Tapi perlu pendapatan kedua?

PELAJAR

Yang perlukan duit poket?

KELAINAN UPAYA

Nak berniaga online?

Anda benar-benar nak ubah hidup & ekonomi keluarga?

PELUANG ANDA MENJANA PENDAPATAN BERSAMA TASNEEM NATUREL TERBUKA SEKARANG!

SYARAT:

Punya handphone sendiri

Ada internet

Ada akaun bank

Rajin

Dengar cakap leader

Hati kental, tak putus asa!

Y A K I N L A H !

Anda orang yang kami cari, yang kami akan bimbing menjadi JUTAWAN Tasneem. Mula sebagai dropship tanpa modal.Tiada apa-apa yuran dikenakan. Postage saya uruskan. Untung awak punya =)

Bagaimana saya mulakan perniagaan bersama

Hai, Assalamualaikum.

Saya Zainurul azwa aka Cikjai, Master Leader Tasneem Naturel. Founder kepada team Cikjai Empire yang kini telah mencecah 1000 orang reseller.

Saya hanya lah seorang suri rumah sewaktu saya mula menjadi agen Tasneem. Asbab jatuh cinta dengan Balm Tasneem yang sangat-sangat membantu saya uruskan 2 anak yang masih kecil waktu itu, yang mana mereka sejenis kuat meragam dan susah tidur buatkan saya suka bercerita dengan kawan-kawan dan keluarga.

Tak sedar, dalam bulan pertama saya berjaya jual lebih 30 biji balm. Bulan kedua saya berjaya naik stokis dengan jumlah jualan lebih 100 balm. Apa tanda yang saya dapat waktu itu? Maksudnya barang ni betul-betul boleh jual. Orang terpaksa beli sebab nak selesaikan masalah anak dia. Ibu ayah tak kan berkira beri yang terbaik untuk si manja.

Sejak dari itu, saya sedikit demi sedikit membina empayar bisnes bersama #CJE Family yang kini sudah menjadi seperti kerjaya. Saya berjaya menjana pendapatan stabil setiap bulan bersama Tasneem . (CJE adalah singkatan kepada Cikjai Empire)

Kini, Alhamdulillah, dengan reseller 1000 orang ini, kami berjaya membuat jualan lebih RM 700 000 pada tahun ini setakat November 2020. Seramai 8 orang Leader berpendapatan 4 angka telah dilahirkan oleh team kami. 

KINI, LEBIH 1000 AHLI BERSAMA CJE FAMILY

Sudah tentu, anda juga boleh menjadi seperti kami. Asalkan anda punya tujuan dan matlamat yang jelas untuk berniaga. Serius dan bukan main-main.

Banyak produk lain di pasaran,

kenapa perlu pilih Tasneem Naturel?

Facebook0
Instagram
SOCIALICON
SOCIALICON
Follow by Email
YouTube
0
Your Cart