Cikjai Blog

Anak susah tidur? Mungkin hormon tidurnya tak seimbang

[MELATONIN] – PARAS HORMON TIDUR YG RENDAH MUNGKIN PENYEBAB ANAK ANDA SUKAR TIDUR Melatonin adalah hormon…

Anak kena chicken pox kering dalam masa empat hari.

Teringat masa mek Siti kena chicken pox tahun lepas. Orang Perak biasa panggil demam pelentung. Tapi…

Review Set Tasneem untuk newborn baby. Baby tidur lena tak perlu pakai buai!

Maryam Nuha si baby Tasneem sangat 💕❤️First of all. Alhamdulillah kali ni berpantang baby pampered sangat by produk Tasneem…

Ini rahsia saya kuning baby cepat turun. Tak perlu buat petua merapu.

Alhamdulillah, hari ni baby Maryam Nuha dah 12 hari. Semalam hari ke 11, hari terakhir baby…

Jaundice atau demam kuning pada bayi baru lahir

Apa itu jaundis? Jaundis adalah warna kekuningan yang kelihatan pada kulit yang disebabkan oleh meningkatnya kadar…

Agen Tasneem Teluk Panglima Garang, Selangor

Kalau nak cerita pengalaman sendiri guna balm Tasneem Naturel ni.. banyak! Seriously banyak! Yelah dah 2…

Agen Tasneem Sg. Udang, Melaka

20.11.2017. Isnin. birthday umi. Jugak tarikh operation mata ukasyah buang congenital cataract. Perasaan waktu tu tak…

Review Trip ke Sabah bersama Arba Travel

Dah tiga kali pergi Sabah, ini TRIP PALING BEST kata Bonda Rina! . Sebenarnya kami 10 orang…

Belajar tinggi tapi tak kerja..?

“Ada master, tapi tak kerja. Tak rugi ke?” “Buat rugi duit mak bapak je hantar kamu…

Cara ubati hati yg pesimis supaya menjadi orang yang optimis?

PESIMIS..Saya pernah melalui fasa ini lepas dua tiga bulan berhenti kerja. Di saat mula rasa serba…

0
Your Cart